Casal de Pau, Arbucias, Girona
972 86 03 24 - 676 47 60 07
casaldepau@consolacion.org

Identitat

Germanes de Nostra Senyora de la Consolació

 

La nostra identitat

 

En la història de l’Església trobem nombrosos sants i fundadors que han sentit l’impuls de l’Esperit a recórrer un camí nou en la vivència de l’Evangeli. Tots tenen en comú la mateixa experiència: donar vida a una cosa nova. En la vida de Mª Rosa Molas també trobem aquesta intuïció a realitzar una cosa nova: “Feliç intuïció la d’haver sorgit precisament una Congregació per a això: per a mostrar com es fa la consolació, per a donar l’experiència d’un Crist que és el Consolador”

CONSOLAR, UN CARISMA

Germanes de Ntra. Sra. de la Consolació, que la fi per al qual Déu ens ha cridat és per a estimar i fer conèixer a Jesucrist, com a deu i model de tota caritat i consol…

MISSIÓ

Les Germanes de Ntra. Sra. de la Consolació, fundades per Santa María Rosa Molas, som cridades i enviades a ser instruments de la misericòrdia i la consolació de Déu entre els quals pateixen qualsevol necessitat, anunciant a Jesucrist i estenent el Regne.

VISIÓ

Valorem com un do de l’Esperit la Missió Compartida. Ens mouen les mateixes inquietuds i dirigim els nostres esforços en la mateixa direcció. Laics i germanes compartim carisma, treball, vida, oració i un itinerari de formació humana, cristiana, carismàtica i professional. En aquest camí, en el qual ens enriquim mútuament amb l’específic de cada vocació, les germanes som signe d’una vida consagrada a Déu i al seu Regne.

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish