Casa d'Espiritualitat i Casa de Colonies a Arbucies, Montseny, Girona. Centro de Espiritualidad.


Ir al Contenido

Excursions


Excursions d'Interès


El Casal de Pau està situat en un entorn privilegiat: el Parc Natural del Montseny, un espai natural protegit de gran riquesa mediambiental i enorme bellesa paisatjística. Són diversos els caminets que surten directament del Casal de Pau cap a punts d'interès turístic i cultural. Demaneu informació a la casa sobre les diferents excursions i rutes a seguir.


També
es poden fer sortides amb cotxe (entre 30 i 60 minuts) molt interessants i divertides com per exemple:

Girona
(el barri jueu, la catedral...), Besalú (impresionant poble medieval), Figures (Museu Dalí), Blanes i
Lloret de Mar (platges de la Costa Brava, jardí botànic, parcs aquàtics)...

... i sortides de major proximitat (entre 15 i 30 minuts) com:
Sant Hilari, Espinelves, Viladrau, Hostalric,...


Excursions de proximitat:

El Castell de Montsoriu

El Castell de Montsoriu, considerat un dels millors exemples d'arquitectura militar d'època gòtica de Catalunya, i residència dels vescomptes de Cabrera entre les darreries del segle XIII i el XIV, és un dels patrimonis històrics més destacats de la vall i des del turó on està situat es pot gaudir d'una vista impressionant.

El Passeig de la Riera

Aquest preciós recorregut uneix el Casal de Pau amb el poble d'Arbúcies tot resseguint el traçat de la Riera que passa pel mig del bosc. Al llarg del recorregut hi trobareu alguns racons de descans que us permetran gaudir de les diverses espècies de flora i fauna de la ribera: verns, freixes, oms, merles d'aigua, truites, etc.

El Museu Etnològic del Montseny

La seva visita ens permet observar els mecanismes d'evolució cultural en permanent procés de formació dins l'àrea del Montseny, a més de contribuir a una visió diversa de la realitat cultural de la nostra espècie. La visita inclou la projecció audiovisual "Llegendes del Montseny".

Aula d'Entorn Rural Can Bosc

Can Bosc fomenta els valors ambientals a través del contacte directe amb la natura i el coneixement del medi rural, utilitzant el lleure com a eix dinamitzador. L'activitat vol estimular els sentits apropant als infants als diferents animals: cavalls, ponis, cabres, gallines, ovelles, vaques, ases, ànecs, oques, conills, cérvols, paons, perdius, faisans,...

Selva Aventura

Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. La Selva de l’Aventura brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales i xarxes de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, tunels, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.
Regresar al contenido | Regresar al menú principal